مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین تصادفی

سلام.من دوماه پیش تصادف کردم و ماشینم رو با همون وضع تصادفی به یه اشنایی فروختم و تمام مدارک ماشین حتی برگ سبز رو هم همان روز دادم بهش( قید هم شده تصادفی فروخته شده).گفت می‌خوام جمعش کنم برای خودم. ماشین پراید مدل 78 هستش( برج 6 99 صافکاری شد). 40 روز قبل از اینکه تصادف کنم تعویض پلاک شده و کارشناس چون مدل 78 بود با وسواس خاص اونو بررسی کرد و تعویض پلاک شد.

اون شخص ماشین رو برد صافکاری و درستش کرد و حدود 30 روز دستش بود و بدون وکالت تعویض پلاک یا وکالت فروش یا برگه فروش و بدون اطلاع من فروخت به کس دیگه ای. و حدود 10 روز دست خریدار دوم بوده و حتی موتورش رو هم دست زده( بعد از فروختن به من اطلاع داد)
چون ماشین بنام من بود من رفتم تعویض پلاک با خریدار دوم ولی کارشناسی رد شد و نوشت کف ماشین برش عرضی خورده و باید اتاق عوض شود. حالا خریدار اول که ماشین رو بهش فروختم برای فسخ معامله و دادن ضرر و زیان از من شکایت کرده. چطور میتونم ازش شکایت کنم.
و اینکه من ماشین رو بدون هیچ نوشته ای بهش فروختم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادحواست او حقوقیه شما باید دادخواست تقابل بدهید اگر کیفریه شما باید درخواست اناطه ودادخواست ضررو زیان بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات دعوا بر عهده مدعی است.باید اثبات نمایید که 30روز دستش بوده است...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پاسخ شما مستلزم گفتکو و بررسی است تماس بگیرید.