مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام من 15 سالمه پسرم و یکسال پیش یک بار رابطه مقعدی داشتم در حد 2و3دقیقه و فقط این نیست چند بار وسایل وارد کردم و الان هم خیلی رو روانم تاثیر گذاشته و خیلی پشیمونم
سوال اول میخوام بدونم برای خدمت سربازی معاینه میکنند اگر معاینه کنند تشخیص داده میشود
و سوال دوم اینکه برای ازدواج هم ازمایش مقعدی میگیرند از مرد و اگه بگیرند تشخیص داده میشه
توروخدا زودتر جوابمو بدین هیچکس نمیدونه
خیلی رو روانم تاثیر گذاشته و خیلی نسبت ب اینده ام نا امیدم ب طوری روانم بهم ریخته که بعضی وقتا فکرای خودکشی تو سرم میاد و نابودم کرده این قضیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر در زمان سربازی و ازدواج مقعد معاینه نمی شود.
ولی اگر به هر دلیلی معاینه بشه قابل تشخیص است توجه داشته باشید در زمان استخدام و سربازی و ازدواج به هیچ عنوان معاینه نمی شود.
شما بهتر است اینکار را ترک کنید و می توانید به روانپزشک مراجعه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نگران نباشید ولی دیگه تکرار نکنید چون با عدم تکرار ماهیچه های بدن به حالت اولیه بر می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به علت گذشت مدت زمان ممکن است شناسایی نشود اما بهتر است به قولی که به خودتان می دهید وفادار باشید و دیگر این مشکل را برای خودتان ایجاد نکنید و به روح و روانتان و البته جسم تان آسیب نزنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بررسی نمی شود ولی به روانپزشک مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مورد معاینه قرار نمی گیرد ،
لیکن بهتر است این کار را تکرار نکنید و توبه کنید ، روح تان را با خدا و یاد او آرامش دهید مطمئن باشید که افکار منفی از شما دور خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین کار اینست که از یک دکتر روانشناس مجرب مساوره بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هیچ وجه نه برای سربازی و نه برای ازدواج معاینه مقعدی از مرد نمی گیرند مگر اینکه خودش چیزی بگه یا اینقدر به مردها علاقه نشان بدهد که علنی بشود اگر تکرار نکنی و خودت علنیش نکنی مشکلی نیست.
ضمنا اگر به این کار عادت کردی به یک مشاور روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید تا شما را معالجه کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به هر دلیلی معاینه بشه قابل تشخیص است توجه داشته باشید در زمان استخدام و سربازی و ازدواج معاینه نمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از روانشناس حاذق کمک بگیرید ولی از بعد حقوقی برای سربازی و استخدامی مشکلی برای شما به وجود نخواهد امد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تکرار نکنیدتا سربازی زمان زیادیست آثارش از بین میرود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر ولی دیگر تکرار نکنید و حتما به روانپزشک مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر معاینه نمی کنند ضمن اینکه با توجه به گذشت مدت طولانی در معاینه نشان داده نمی شود