مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار انبارداری

آیا انبارداري شامل سختي کار میشود؟

پاسخ ها :

سختی کار انبارداری سختی کار

سوالات مرتبط

پیگیری سختی شغل
سلام بنده 25سال در شهرداری شهریار به عنوان انبار دار مشغول به کار هستم پدر سال 88نیز با نامه ابلاغیه کتبی به من تا چند ماه سختی شغل پرداخت شد ولی متاسفانه دیگر پرداخت نشد و در لیست بیمه به عنوان کارگر...
سختی کار
سلام من 15سال سابقه کار در انبار داری دارم ولی برام کار سخت رد نمیکند چه باید کنم ؟...
سختی کار انبارداری
با سلام احتراما به استحضار میرساند اینجانب حدود 15 سال است که در یکی از مجتمع های فولادی بزرگ استان آذربایجان شرقی به عنوان انباردار مشغول به کار هستم که از این مدت سابقه حدود 12 سال در انبار قطعات ک...
کار در فضای باز
باسلام و احترام آیا انبارداری مواد اولیه فولادی که محل کارش در فضای باز هست یعنی انبار فضای باز کارخانه میباشد سخت و زیان آور میباشد؟...
سختی کار
با سلام شغل من در شرکت انباردار است می خواستم بدانم سختی کار به من تعلق می گیرد لطفا راهنمایی کنید تشکر...