مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن پرونده مختومه

در دادگاه مهریه با زوج به توافق رسیدیم که به زوجه 40 میلیون و مابقی جهیزیه رو بدهد و ما هم شکایت ضرب و جرح رو مختومه کنیم. قاضی هم به درخواست طرفین دادخواست مهریه رو به طلاق توافقی تغییر داد. گواهی عدم سازش رو به دادگاه دادیم و حکم قطعی شده. متاسفانه وکیل ما با اعتمادی که وکیل زوج کرد قبل از رفتن به دفترخانه پرونده ضرب و جرح رو مختومه کرده و الان زوج حاضر به اجرای تعهداتش نیست. برای پرونده ضرب و جرح حکم قرار موقوفه صادر شده. وکیل میگه با قاضی قبل از مختومه کردن صحبت کردم که اگه زوج به تعهدش عمل نکنه پرونده رو باز می کنه. امکانش هست؟ چی کار می تونیم بکنیم؟ میشه اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رضایت مشروط نداریم و با گذشت شما قرار موقوفی تعقیب صادر شده لیکن با استفاده از کمک تخصصی میتوانید مجددا پرونده را مهیا رسیدگی نمایید .

یک وکیل

از دادگاه خانواده نامه جهت اجرای گواهی عدم سازش گرفته و مراحل قانونی طلاق را طی کنید. نیازی به انجام کار جدید نیست