مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام بنده تصادف کردم عابر پیاده بودم. متن نامه پزشک قانونی نوشته 1شکستگی استخوان درشت نی2 به دلیل نقص عضو دو درصد دیه کامل. لطفا بگید چه مقدار دیه به من تعلق میگیره. آیا در تصادف ترک خوردگی استخوان و شکستگی دیه اش برابر هست یا فرق داره؟ باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مشخص کردن دیه در تخصص وکلا نیست

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .نظریه پزشکی قانونی معتبر است.اگر اعتراضی به نظریه دارید به شعبه مراجعه و در خواست دهید که بعضی از موارد جراحت در نظریه لحاظ نشده تا دوباره به پزشک قانونی بروید.و اگر منظورتان محاسبه دیه بوده .اجرا احکام محاسبه میکند