مشاوره حقوقی رایگان - غرامت پارگی رباط صلیبی در سربازی

سلام
من حین استراحت پستی در خارج از یگان و در حین ورزش در سالن رباط صلیبی پام پاره شد و عمل کردم و کمیسیون هم 8 درصد برام غرامت حساب کرده میخواستم ببینم مبلغ غرامت چقدر میشه
و همچنین غرامت حادثه حین خدمت و خارج از محل خدمت تفاوتی داره یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نوع و میزان غرامت را کمیسیون پزشکی تعیین می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مبلعی جزئی است
غرامت با دیه متفاوت است و معمولا غرامت کمتر است شرکت بیمه گوثر پرداخت می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مبلغ غرامت را خودشان حساب می کنند که معمولا کمتر از دیه مقرر قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.