مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در فضای مجازی و تهدید با اسکرین شات فیک

سلام . بنده دو خواهر دارم که یکی از فامیلای دور تو اینستاگرام و تلگرام مزاحمشون شده. خواهرامم واسه این که شر به پا نشه به من چیزی نگفتن . تا اینکه اون طرف شروع کرده چت فیک درست کردن و تهدیدشون کرده و بهشون تهمت نا حق زده . هر پیامی از قبیل مزاحمت و غیره فرستاده بوده برای خواهرامم هم پاک کرده . در حال حاضر فقط چند پیام ازش هست در اینستاگرام که با اکانت اصلی خودش فرستاده و گفته من شوخی میکردم حالا که شما حرف رو بزرگ کردید میدونم باهاتون چیکار کنم . اگر بخوام از طریق قانونی اقدام کنم چیکار کنم چون باید به سزای اعمالش برسه . ایا پیام هایی که پاک کرده قابل بازگشت هستند یا خیر ؟ چطور ثابت کنم همچین غلطیو کرده ممنون میشم زودتر پاسخ بدید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تهمت به خواهرانت زده خودشان باید شکایت کنند و اگر شما را تهدید کرده شما باید شکایت کنید ولی برای اثبات ادعای خود باید مدرک یا شاهد داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه اینستاگرام و تلگرام از پیامرسان های داخلی نمی باشند پیام ها قابل برگشت نیستند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با بنده تماس بگیرید تا بگویم چه اقدامی باید انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود خواهر شما باید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکوائیه تهدید و مزاحمت را اقامه نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید که که صرف اسکرین شات کفایت نمی کند شما می بایست به نحو دیگری عمل نمایید اما قابل شکایت است و این اقدام جرم و مجازات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهرتون می تواند شکایت کند و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید با ارایه اسکرین شات از پیام ها ی ایشان شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.