مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با درود خدمت اساتید محترم.بنده 3 ساله خانمم منزل مشترک را ترک کرده واسترداد مهریه .جهیزیه و...... انجام داده و حال تقاضای طلاق نموده که این تقاضا نیز جزء شروط 12 گانه محسوب نگردیده و با درخواست زوجه موافقت نکردیده. حال وکیل زوجه با تماس تلفنی از خونواده بنده درخواست مشاوره در دفترش نموده و وکیل بنده نیز بی اطلاع از جریان میباشد. سوال 1. وکیل زوجه چه رابطه ای میتوامد با پدر بیسواد من داشته باشد 2. چرا وکیل زوجه تقاَضای پول از پدر و مادر من بدون اطلاع من و وکیلم نموده. ایا این کار او صحیح میباشد.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جلسه دادرسی چه می‌گذرد را نمی‌توان از الان پیش بینی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هیچ ارتباطی ، می‌خواهد موضوع را با سازش فیصله دهد
بخاطر همان موردی که اول عرض کردم
با وکیل تان در این خصوص صحبت کنید بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل در هر صورت می بایست مصلحت موکل خود را در نظر گرفته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتما قصدشان طلاق توافقی است و در این راه به خانواده شما متوسل شدند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این حد نمیتوان اظهارنظر متیقنی کرد . باید علت با گفتگو متقابل بررسی شود تا دقیقتر راهنمایی شوید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر صحیح نمی باشد و بهتر است خواسته ی خود رابا وکیل در میان بگذارید