مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مشخصات مالک با سند رسمی خودرو برای درخواست الزام به تنظیم سند

سلام در پرونده حقوقی محکوم به پرداخت مابقی ثمن منوط بر انتقال سند برای اینجانب شدم. اما شخصی که حکم درباره اون صادر شده نه وکالت داره نه مالکه .اون واسطه نمایشگاهی هست پس الزام او بی فایده است و دادنامه قابلیت اجرا نداره الان من میخوام الزام به سند بزنم اما مدارکو به من نداده و مشخصات فردی که سند محضری بنامش هست را ندارم فقط مشخصات مالک با برگ سبزو دارم چطوری دادخواست بدم که رد نشه؟دادخواست با جلب ثالث؟یا دادخواست و درخواست استعلام مدارک؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند را باید به طرفیت مالک ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و شخصی که پلاک به نام ایشان است و شخصی که سند مالکیت به اسم ایشان است اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما درخواست دهید قطعا رد می‌شود باید وکیل برای شما دادخواست دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به طرفیت هر دو دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده و صاحب سند طرح دعوا کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

الزام به تعویض پلاک وتنظیم سند رسمی علیه فروشنده و مالک برگ سبزبدهید با شروع رسیدگی می توانید دادخواست جلب ثالث علیه مالک اصلی که با استعلام دادگاه نام ایشان مشخص شده است بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب طرفیت‌ مالک خودرو دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید