مشاوره حقوقی رایگان - باسلام کسی که از طریق مادر شناسنامه گرفته میتونه سیدی رو هم تو شناسنامه باشه؟

باسلام. من شناسنامه داشتم و سید بودم و تو شناسنامم قیدشده بود تااینکه شناسنامه پدرم باطل و از طریق مادرشناسنامه گرفتم ثبت احوال گفت چون از طریق مادر شناسنامه گرفتی و در شناسنامه هم مشخصات پدروهم حذف کرده سیدی بهم تعلق نمیگیره،درصورتی که برای چندتا از داداشهام و خواهرام سیدی دادن ولی به من ندادن،درضمن نام پدرم درشناسنامه سید ذکرشده یه دفه اقدام کردم وکیل گرفتم نتیجه نگرفتم خواهشا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سید بودن از طریق پدر و جد پدری
، به فرزند منتقل خواهد شد و شما باید اثبات نمایید که جد پدری شما سید بوده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون معلوم نیست چرا شناسنامه پدرت باطل شده و حتی وکیل گرفتی و نتیجه نگرفتی مشکلاتی هست که ما ازش بی خبریم و بنا براین نمیتوانم درست مشورت بدهم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اینکه در شناسنامه شما نام سادات قید شود باید پدر یا جد پدری تان سید بوده باشند که با توجه به صحبت های شما باید اول مدارک را برسی کنم تا بعدا بتوانم اظهارنظر کنم

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مشخص نیست شناسنامه پدر شما به چه علت باطل شده و شما جهت قید سیدی در شناسنامه تان می بایست ثابت کنید از طرف پدر یا جد پدری سید هستید که با این اوصاف مشکل به نظر می رسد سوالتان مبهم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از طریق مادر گرفتید و شناسنامه پدر باطل شده خیر امکانش نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید مشخص شود که شناسنامه پدر به چه علت ابطال شده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید شناسنامه پدر و مادر و برادر و خواهر های شما رویت و بررسی گردد با فرص سوال ختما میتوانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله باید اعمال شود می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید