مشاوره حقوقی رایگان - آیا پلیس فتا میتونه ازروی آیدی اینستا شماره تلفن شخصی رو پیداکنه؟

سلام ببخشیدیه خانمی با همسرم درارتباطه فقط یه پیج اینستا ازش دارم میخوام شکایت کنم واسه شکایت نیاز به آدرس دارم سوالم اینه که آیا پلیس فتا میتونه با آیدی اینستاگرام شماره تلفن این شخص رو برام پیداکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی امکان دارد
و شما برای اقامه دعوا رابطه نامشروع باید دلیل قانونی داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جرائم منافی عفت قابل تحقیق نیست شما باید مدرک ارایه دهید والا تهمت زدید و باید مجازات شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه صرف صحبت کردن یا به اصطلاح چت کردن در اینستاگرام رابطه نامشروع به حساب نمی آید مگر اینکه اسکرین شات داشته باشید که در خصوص موارد جنسی فی مابین آنها صحبتی صورت گرفته است ،
بهتر این مساله را پیگیری نکنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

این دلیل کافی نیست با شکایت شما چقدر میشود و چون جرم از اعمال منافی عفت است ممکن است مورد پیگیری قرار بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می بایست بفرمایید مدارک و مستندات چه دارید صرف اطلاع شما نتیجه می‌تواند در بر نداشته باشد بهتر است گفتگو داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آیدی اینستاگرام اش را دیلیت اکانت نزده باشد از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر اکانت اینستاگرام با شماره تلفن ثبت شده باشد بله می توانند