مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکالت

باسلام و خداقوت هزینه وکالت برای وصول چک برگشتی چقدره وایا می‌توان از صاحب چک گرفت با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا سقف تعرفه قابل مطالبه است اقدام نمایید
اری وکلا معمولا اعلام وکالت می‌نمایند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توافقی است ولی اکثرا 10درصد ارزش خواسته محاسبه میکنند -شما بعد از محکوم کردن صاحب چک می توانید این هزینه وخسارات دادرسی که حقالوکاله هم شامل ان است را از محکوم بگیرید بشرطی که در دادخواست عنوان شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ده درصد میزان خواسته است ،
بله از محکوم علیه می توانید اخذ نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بسته به مبلغ چک دارد عموماوکلا شش تا10 درصد مبلغ چک را به عنوان حق الوکاله دریافت میکنند شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه هزینه های حق الوکاله وکیل را نیز از خوانده یا بدهکار دریافت نمایید اما معمولاً این مبلغ طبق تعرفه محاسبه می گردد و کمتر ازمبلغ پرداختی شما به وکیل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بالای یک میلیارد باشه 6 درصد بین 500 م تا یک میلیارد 7 درصد زیر 500 م 10 درصد.
بلی از محکوم علیه گرفته می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا توافقی است وبا محکومیت طرف طبق تعرفه از ایشان اخذ میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پشتیبانی سایت تماس بگیرید.
حق الوکاله توافقی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حق الوکاله توافقی است و ب مبلغ آن بستگی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به میزان عدد چک و توافق با وکیل است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حق الوکاله وکیل توافقی بین موکل و وکیل است و حسب مورد متفاوت می باشد