مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشنده ماشین

برادرم ماشینی را از نمایشگاه به صورت نقد و اقساط و بهره ای خریده .به دلیل آشنا بودن برگه قولنامه ای که تنظیم شد را نگرفته و فکر کرده بعد از اتمام اقساط باید دریافت کند بعد از دو سال ماشین راتوقیف کرده اند و در ضمن چند ماه پیش طلبکار چک آخر را برگشت زد و برادرم نیز مبلغ را واریز کرد اما طلبکار برداشت نکرد بعد از چند ماه ادعا کرد 2 برابر باید پرداخت کنی برادرم چون چند ماه بود پول راواریز کرده بود زیر بار نرفت الان فقط مدرک برادر من واریزی های بانکی چکی یا انتقالی است مدرک دیگری هم ندارد در این مدت انداره یک سوم پول ماشین خرج ماشین کرده و ماشین کلا توقیف شد چکار می‌شود کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد فی مابین �‌بایست بررسی گردد در صورتی که وجه چک درموعدان پرداخت نشد دارنده ملزم به قبول و دریافت آن بعداز آن تاریخ نیست شاید در قرارداد به ازای تاخیر روزانه یا نکول چک ها ضرر و زیان تعیین شده است که شخص به واسطه آن اقدام میکند
به شعبه توقیف کننده خودرو مراجعه و با توجه به مفاد قرارداد از خود دفاع نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مدارک هست بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست اثبات مالکیت و الزام به انتقال سند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و فیش های واریزی می توانید طرح دعوی کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به انتقال سند رسمی را تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواست اثبات وقوع بیع الزام به تنظیم سند رسمی به ثبت برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اثبات و احراز وقوع عقد بیع مطرح بفرمائید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق مدارک واریزی می توانید اثبات نمایید بابت خرج کرد ماشین هم بهتر است دادخواست تامین دلیل بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد