مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت

با سلام
بنده چکی رو برگشت زدم که دادگاه بابت اون از طریق اجرای احکام مدنی حکم توقیف پلاک خودرو طرف رو صادر کرد ولی الان پول من رو پس داده و میخوام پرونده مختومه بشه و خودرو رفع توقف بشه چیکار کنم و اینکه طرف باید هزینه ای بابت اینکار به دادگاه یا اجرای احکام پرداخت کنه یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید دقیقا پرونده در چه مرحله ای از اجرا میباشد
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرا مراجعه و درخواست انصراف را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارسال لایحه اعلام گذشت وانصراف از تعقیب عملیات اجرایی نمایید در غیر اینصورت معمولاً بعضی از دادورز ها نیم عشر اجرایی را از محکوم علیه یا شماکه درخواست رفع توقیف دارید دریافت می نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اجرا مراجعه و درخواست انصراف را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال و تقاضای رفع توقیف از اموال کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی نیم عشر اجرایی را باید پرداخت کند و شما کتبا اعلام کنید که من پولم را گرفتم بنابراین خودروی وی را رفع توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست رفع توقیف بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست انصراف از تعقیب عملیات اجرایی را تنظیم و ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به مرجع محترم مراجعه نمایید و شکایت خود را پس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق اجرای احکام پرونده مختومه می شود و نصف هزینه ی احجرای احکام در صورت رضایت محکوم له توسط محکوم علیه باید پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت شاکی خصوصی را جلب کند پرونده مختومه میشود