مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام. من به جرم اجتماع و تبانی علیه حاکمیت به پنج سال حبس که دوسالش قابل اجرا هست محکوم شدم یک ماه زندان بودم و با وثیقه آزاد شدم و قصد برگشتن به زندان را ندارم میخواستم بدونم چقدر طول می‌کشه که ملک من به مزایده گذاشته بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیلی زود
ابتدا به وثیقه گذار ابلاغ خواهد شد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. ملک شما در صورت عدم معرفی به زندان به نفع دولت مصادره خواهد شد و به مزایده گذاشته نخواهد شد.
رضا امیری زاده وکیل دادگستری استان قم
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشالله که با عفو ازاد شدید و وثیقه ازاد می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض ابلاغ وعدم حضور ملک ضبط ومزایده ملک از طریق اجرای احکام مدنی محقق میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودتان را معرفی نکنید وثیقه ضبط می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به محض اینکه ابلاغیه ای جهت حضور به شما ارسال شود و مراجعه نکنید متاسفانه ملک ضبط شده و به فروش خواهد رفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا به وثیقه گذار ابلاغ می‌شود که ظرف یک ماه شما را احضار کند در غیر اینصورت پروسه مزایده طی میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به مزایده رفتن ملک شما مانع از اجرای حکم حبس شما نیست و حبس شما در هر حال اجرا می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعیت حکم به بعد قابل اجراست و تشریفات مزایده اجرا خواهد شد