مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین مهمان در حیاط

سلام
پدر من در یک ساختمان 6 طبقه زندگی میکند که هر 6 طبقه پارکینگ مشخص دارند. ما بعنوان مهمان که منزل پدر میریم ماشین تو حیاط پارک میکنیم. آیا این اشکال داره؟
در کل از حیاط میشه بعنوان فضایی برای پارک ماشین های مهمان استفاده کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید با موافقت تمام همسایگان باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه اشکال دارد ،
حیاط مشاع است و شما تنها در صورت رضایت تمامی مالکین می توانید خودرو را پارک کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما نمیتوانید از مشاعات برای پارک ماشین تان استفاده کنید مگر با رضایت بقیه ساکنین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حیاط جز مشاعات است منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بقیه مالکین رضایت نداشته باشد کسی حق پارک در مشاعات را ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این اقدام شما مشکل دارد و و حق پارک را ندارید مگر با رضایت تمام مالکیین

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر مزاحمتی برای سایرین نداشته باشد مشکلی پیش نمی آید