مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر بزرگ

سلام پدرم سال77 به رحمت خدا رفتن پدر بزرگم حضانت من و برادرم که صغیر بودیم رو به مادرم دادن، مادرم هم بدون اطلاع از اینکه بیمه ایشون بعد از فوتش به ما می رسیده حضانت رو قبول کردن.پدر بزرگم هم همون سال از دنیا رفته. اون موقع من 6سالم بود و مادرم بدون حقوق با سختی ما رو بزرگ کردن. الان آیا راهی هست که بتونم حقوق این سال ها رو بگیرم در حالی که حضانت رو به مادرم داده بودن؟ آیا می تونم ازشون شکایت کنم. چون مادرم با بی اطلاعی چون اونا خواستن، حضانت بچه هاش رو قبول کرده.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شما می بایست در زمان حیات پدربزرگتان تحت تکفل وی بوده باشید . این قانون که نوه هم می تواند مستمری بگیرد باشد جدید تصویب شده لذا ناراحت گذشته نباشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت تکفل ایشان می بودید امکان برخورداری از مستمری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضانت شما بعد از فوت پدر با مادر بوده و نیازی نبوده تا پدربزرگ حضانت را به مادر بدهند اما قیم شما و نفقه شما با پدر بزرگ بوده تا زمان زنده بودن.اگر نیاز به توضیح بیشتر دارید تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مستمری یاید ثابت شود شما تحت تکفل او بوده اید