مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زوجه

سلام من اجرت المثل خودم را از شوهرم گرفتم ولی طلاق نگرفتم حالا از اون موقع شوهرم با من مثل برده و نوکر رفتار میکنه میگه پولشو گرفتی آیا این کارش درسته

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر این اقدام ایشان صحیح نیست ،
درضمن اجرت المثلی که گرفته اید در خصوص ایام ماقبل بوده نه مابعد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید نسبت به اجرت المثل آینده نیز مبلغ را دریافت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر درست نیست.
کار شما نیز درست نبوده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اعلام کنید این اجاره المثل قبل بوده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا خیر . شما میتوانید بابت مابقی زمان زندگی مشترک هم اجرت المثل و نفقه و مهریه خود را طلب کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اجرت المثل مربوط به ایام زندگی مشترک و ناظر به گذشته است و ارتباطی به اقداماتی که در حال حاضر و آینده انجام میدهید ندارد و اجرت المثل آن نیز جدا است ضمن اینکه زوجین براساس قانون باید با حسن معاشرت رفتار کنند واگر شوهر شما با رفتارش شرایط غیر قابل تحمل و عسر و حرج ایجاد کرده باشد می توانید نسبت به جدایی اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر شما پول کارهای قبل را گرفته اید اگر الان امر کند که فلان کار انجام دهید شما می توانید اعلام کنید از این لحظه به بعد هیچ کاری انجام نمی دهم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر در صورت فشارهای روحی وروانی وتحقیر وتوهین قابل شکایت است