مشاوره حقوقی رایگان - سلام کنتور آب آپارتمان را دزدیدن آیا مالک باید خسارت پرداخت کنه یا مستاجر

کنتور خونه رو که داخل پارکینگ آپارتمان بوده دزدیدن بیشترشونو دزدیدن الان خسارت رو باید من که مستاجرم پرداخت کنم یا مالک خونه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه بنظر جزو خسارات اساسی است مالک باید هزینه آن را بپردازد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستاجر هیچ مسئولیتی نخواهد داشت مگر کوتاهی کرده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه تقصیری متوجه شما نباشد، مسولیتی نیز متوجه شما نیست....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مقصر این حادثه نباشید تکلیفی ندارید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

درصورتیکه هیچ تقصیروکوتاهی در نگهداری ازان کنتورها متوجه شمانباشدمسیولیتی نیزنخواهیدداشت وایشان بایداین تقصیرشمارااثبات کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نطر من موجر و مستاجر هرکدام نصف هزینه را پرداخت کنند