مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری بودم قبلا الان بعد تحویل ساختمان میگن موتور کولر دزدیده شده

من یه خانم هستم جای سرایدار بودم از اونجا الان چند ماه امدم یه برگه هم ازشون گرفتم که ساختمان تحویلشون دادم الان زنگ زدن که موتور کولر ها رو دزدیدن من خبر دارم بعد من چندتا به صورت ساعتی و روزانه رفتن اونجا و جای هم که کولر هاهست همه واسه پهن کردن لباس میرن
الان من میترسم برم کلانتری چون اونا هم وکیل دارن هم اشنا و پارتی و یه قرارداد به عنوان مستاجر باهام نوشتن ولی حقوق که واسم ریختن هست و smsها
میترسم تا روشن شدن جریان چند روز برم زندان چون سندی هم ندارم چیکار باید بکنم میشه راهنمایم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر نگفتند با ضامن بیا حق ندارند شما را بازداشت کنن، برو توضیح بده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.
شما به عنوان مستاجر یا سرایدار مسئولیتی ندارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا وقتی ادعای ان ها به اثبات نرسیده شما بازداشت نمی‌شوید ضمنا قبل از حکم بازداشت احتمالی قرار وثیقه و ضمانت صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید طرف مقابل باید ادعای خود را اثبات نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص نیست علیه شما شکایت شده است یاخیر؟ اگر شده به چه اتهامی؟ آیا کلانتری شما را احضارکرده یاخیر؟ کلانتری حق زندان نمودن کسی را ندارد . هرگونه اقدام کلانتری باید با دستور قاضی باشد حتی احضار افراد. لذا نگران نباشید . درضمن چنانچه سوال خود را روشن تر ودقیق اعلام کنید مشاوره بهتری انجام خواهد شد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با استناد به همین برگه و گذشتن مدت زمان طولانی از تحویل ساختمان به ایشان و ابراز اینکه مکان مورد نظر جزء مشاعات بوده و امکان سرقت تمام افراد و ساکنین ساختمان وجود داشته است از خود دفاع نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان مستاجر یا سرایدار مسئولیتی ندارید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا مسئولیتی ندارید
تا طی مراحل و اثبات ادعا و قرار ضمانت و وثیقه بازداشت نمی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اخذ وکیل معاضدتی اقدام کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حقيقت را بازگو كنيد
النجاه في الصدق

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدم پیگیری و حضور به صلاح شما نیست ، شخصا حضور یافته و موضوع را توضیح دهید مدارک مربوطه را هم به همراه ببرید ،
در حالت کلی برای شما جای نگرانی نیست چرا که اصل بر برائت است و مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید