مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پارکینگ به انباری در ساختمان اداری

با سلام و عرض خسته نباشی.
بنده مالک یک واحد دفتر اداری از مجتمع 17 واحدی هستم که 4 واحد پارکینگ مشاعی دارد و در سند تک برگ بنده ذکر شده که مالک یک واحد پارکینگ مشاعی هستم و مشخصات جغرافیایی آن پارکینگ هم در سند مالکیتم ذکر شده. آیا قانونا میتوانم پارکینگم را با استفاده از دیوار کاذب و یا ... تبدیل به انباری کنم؟
ضمنا پارکینگ ها در دید عموم نیست و اگر مالکین کار خاصی داشته باشند به محوطه پارکینگ مراجعه میکنند. و معمولا یک نفر از مالکین فقط ماشین در پارکینگ پارک میکند و بقیه بلا استفاده هستند.
متشکرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مجوز های لازم را از شهرداری بگیرید منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد مگر با موافقت تمام مالکان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قانون چنین حقی را به مالک مشاعی نمیدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا موقعیت پارکینگ و انباری و مثل مشخص شود سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمی توانید باید مطابق نقشه ی پایان کار شهرداری باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هرگونه تصرف مادی در مشاعات می‌بایست با تراضی تمام مالکین باشد و شما به تنهایی حق دیوارکشی تصرف مادی در مال مشاع که همان پارکینگ شما با دیگری است نمی باشید