مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام همسرم در دادگاه نفقه و تمکین درخواست تمکینش رد شد چون بارها کارشناس رفت محل زندگیشو ببینه که من برم زندگی کنم ولی آماده نکرده بود و محکوم به پرداخت 2 سال نفقه معوقه شده و حمکش قطعیه ولی اعسار داده و از طرفی در شکایت کیفری ترک انفاق کیفرخواست دادن بهش و همچنین در پرونده ضرب و جرح محکومیت قطعیش اومده و همچنین اعتیاد به شیشه داره که من نتونستم ثابت کنم و منو 2ونیم ساله بلاتکیف گذاشته اصلا سراغی ازم نمیگیره رفته یه خانومی رو صیغه کرده.
حالا سوالم اینه با پرونده هایی که گفتم و حکمشون قطعی شده میتونم درخواست طلاق بدم اگه بدم چند درصد احتمال موفقیت رو دارم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر فقط مورد صیغه کردن یا اعتیاد آن را بتونید ثابت کنید با توجه به نقض شرط ضمن عقد حق طلاق دارید. اما مهم اثبات ادعا در دادگاه هست