مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سرقفلی مغازه

سلام پدرم چند ساله پیش سرقفلی یک مغازه خرید به طور وکالتی بعد مالک مغازه که ملک مغازه برای ان بود قرار بود
بیاد سند رسمی بزنه وتمام پولی که قرار بود برای به نام زدن سند بگیرن گرفت ولی نیامد سند قطعی در محظر به نام بزنه وگفتن اختلاف داخلی دارن نیامدن به نام بزنند سابقه اماذه کردن سند در محظر موجود وفقط باید بیان به نام بزنند نیامدن الان حدودا 20 گذشته از این قضیه ولی مالک تمام اجاره خود را برای سرقفلی گرفته در این مدت رسیدش داده ولی تغییر شغل دادیم با هماهنگی خود مالک مشکلی از این بابت نبوده و پدرم حدودا 3 سال پیش فوت کرد وقبل از فوتش مغازه وکالتی به نام مادرم زد منظور همان سرقفلی
وچند بار از مالک خواستیم بیاد سند بزنه ولی می گن اختلاف داخلی دارن نیامدن به نام بزنند الان ازنظر قانونی چیکار می توانم بکنم که بیان مغازه را به نام بزنند مالک مغازه که ملک برای انها ست
ما سرقفلی خریدیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید کلیه اسناد و مدارک شما بررسی شود بدون مستندات نظر صائب نمیشود ارایه کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند سرقفلی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند سرقفلی را تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال شما ابهام دارد
سرقفلی ملک بدون مالکیت ،
که سند رسمی مالکیت ندارد
سرقفلی تنها ، به صورت یا سند عادی تنظیم میشود یا به صورت صلح نامه رسمی است

و سرقفلی ملک ، در اداره دارایی ثبت خواهد شد همراه با پرونده مشاغل مغازه تجاری

طبق قانون موجر و مستاجر ، ورثه باید دادخواست الزام مالک به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی اقامه نمایند جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک است با این حال می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک اصلی بدهید و وکالت نامه ها و صلح نامه اگر در کار هست ضمیمه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر بدون رضایت مالک انتقال داده باشد سرقفلی شما حذف می شود با دقت پیگیری کنید و حتما با ارائه جزئیات بیشتر، مشاوره کامل دریافت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی سرقفلی بدهید