مشاوره حقوقی رایگان - به مشکل خوردن در تعویض پلاک

خسته نباشید من ده سال پیش یه ماشین وانت پیکان گرفته ام و یه برچسپ هایی رو شاسی و مشخصات ماشین بوده که به علت تصادف شاسی ها عوض شده و برچسپ ها گم شده حالا بعد ده سال می‌خوایم تعویض پلاک کنیم شماره شاسی هست زیر صندلی سمت شاگرد و شماره متور هم هست آیا تعویض پلاک میتونم بکنم ؟ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق مراکز تعویض پلاک پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالاً این امکان را ندارید می بایست از طریق پلیس محترم راهور و آگاهی موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید افسر تعویض پلاک قرار گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید حتما مجوز قانونی بگیرید چون به این صورت ممکن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره راهور پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

افسران و کارشناسان راهور هنگام تعویض پلاک مراتب فوق را گواهی می نمایند در صورتی که مشکل داشته باشد تعویض شده باشد یا دستکوب باشد گزارش می‌گردد و از تعویض پلاک آن �دداری می‌کنند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستکی به نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی دارد