مشاوره حقوقی رایگان - فروش جوجه خروسک به جای جوجه راس گوشتی درجه یک

سلام وقتتون بخیرمن42روزپیش سفارش 700عددجوجه راس گوشتی دادم ازتهران برام فرستادن الان 42روزازش گذشته دوتن دان باکیفیت به جوجه ها دادم تاالان زحمتشونم کشیدم بعداین مدت خروسک ازآب دراومدن ایامیتونم ازایشون شکایت کنم بابت خسارت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نظر می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

سلام
بله شما باید سریعا اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله و مطالبه خسارت برای فروشنده ارسال و سپس دادخواست اعلام فسخ و مطالبه خسارت علیه فروشنده را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید قرارداد خود را فسخ نماید از طرف مقابل بخواهید یعنی شان را منظم کنید که مطابق قرارداد برای شما ارسال نماید در غیر این صورت معامله فصل و ضرر زیان خود را توان مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر باید دید قبلا مشکل داشته اند که تحویل شده اند
ابتدا باید تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ابتدا باید تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا میزان خسارت وارده کارشناسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید اثبات نمایید که چه نوعی را سفارش داده بودید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی در صورت وجود عیب در مورد معامله و میزان خسارت در نظریه کارشناسی ذکر گردد
و سپس دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب را اقامه نمایید و

البته باید توافقات فی مابین طرفین بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله چرا که نه ،
بدوا اظهارنامه ای در خصوص فسخ معامله برای ایشان ارسال نمائید و سپس تامین دلیل نموده و دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدابایدقرارداذ فیمابین بررسی گردد سپس با تامین دلیل اظهارنامه برای شان بفرستید و اعلام فسخ قرارداد و مطالبه ضرر و زیان نمایید سپس دادخواست فسخ قرارداد و خسارت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ قرارداد فی مابین میتوانید اقدام کنید