مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک یا خسارت به روز

با سلام ملکی که روش وام داشتم را فروختم ولی چک آخر برای انتقال سند بود را خریدار پاس نکرد شکایت کردم برای فسخ معامله که طرف چندین قول نامه جور کرد و دادگاه حکم داد که سند به نام فرد سوم بخورد من دوباره شکایت کردم برای گرفتن خسارتم .....الان خریدار اولی دادخواست الزام به انتقال سند به نام خودش داده درصورتی که در دادگاه گفته بود خانه رابه شخص دیگری فروخته و دادگاه حکم داد که خانه مال شخص سوم است ....الان تکلیف چیست
من میتوانم خانه ام را به خاطر قول نامه های صوری پس بگیرم یا خسارت به روز بهم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دعوای الزام به تنظیم سند ، به دادنامه دادگاه قبلی که حکم به انتقال سند به اسم شخص دیگری داده است استناد نمایید و دعوای الزام رد خواهد شد

باید اعاده دادرسی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید ، بدوا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید و در صورت تمکن وکیل بگیرید تا امورات شما به خوبی پیش برود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت به نرخ روز پرداخت نمیشود مگر در قرارداد قید شده باشد و میتوانید ثمن معامله را دریافت نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مبایعه نامه ورای باید بررسی گرددحتما وکیل اختیارکنبد اثبات این مسیله مشکل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست لایحه بدهید و از دادنامه قبلی استفاده کنید تا دعوای الزام به تنظیم سند رد گردد