مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خانوم فرهنگی به تبعیت از همسر نظامی

باسلام. من سال 92 وارد دانشگاه فرهنگیان ارومیه شدم و سال 95 ازدواج کردم. تعهد 5ساله دارم و همسرم بعد ازدواج بخاطر طول مسافت از پایگاه شکاری اصفهان به تبریز انتقالی گرفت. باتوجه به اینکه دوسال سابقه خدمتی در آموزش و پرورش دارم و همسرم نظامی بوده و هیچ پایگاه شکاری در ارومیه وجود نداره ولی با درخواست انتقالی من موافقت نمیکنن لطفا راهنمایی کنین که چیکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید