مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجاره نامه اوقاف

سلام
بنده برای دریافت اجاره نامه یک زمین اوقافی به متولی موقوفه مراجعه کردم
ایشون گفتن که کاربری زمین فضای سبزه و من اجازه صدور اجاره نامه رو ندارم.
آیا چنین چیزی حقیقت داره؟ اینکه امکان صدور اجاره نامه از جانب متولی موقوفه برای زمین با کاربری غیر (فضای سبز، تاسیسات شهری و ...) وجود نداره.

پاسخ ها :

صدور اجاره نامه اوقاف اجاره نامه زمین وقفی زمین وقفی اجاره نامه اوقاف