مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل کار

سلام خسته نباشید. من کارم رویه کوبیه در حالی که وظیفه من نيس ولی سرپرست ميگه موقع بیکاری جابجایی یا زیرکار انجام بدین حین جابجایی بار پام گیر کرد و دماغم خورد به تیزی چوب و شکست و بقيه چوبا ریخت رو سر و صورتم روکش 5 تا از دندونام هم درومدو شکست خواستم ببينم دیش چطور حساب ميشه اگه نیاز به عمل باشه چه الان چه بعد هزینش به پای کیه و اگه من شکایت کنم آیا مقصر من بودم یا نه؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، در مورد کار به اداره کار شکایت دهید.و در مورد دیه به دادسرا شکایت کن.