مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

سیم کارتم مدتی گم بوده واز سیم کارتم بفرد خانمی ایجاد مزاحمت پیامکی شده باید چکارکنم جرمی متوجه من نشود یاجرم من چیست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای استعلام و ارجاع به کارشناسی نمایید تا معلوم شود سیم کارت دست شما بوده یا خیر البته نتیجه قابل پیش بینی نیست و امر یقینی نمی باشد ولی می تواند به علم قاضی کمک کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرض بر این است که مزاحمت از طرف شما بوده یا اینکه شما از مزاحمت شخص مورد نظر اطلاع داشته اید.
شما به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید و صرف ادعا کافی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر مسؤلیت شماست مگر عدم آگاهی و سرقتی را اثبات نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال سیم کارت به نام شما است و بایستی جهت رفع اتهام از خویش دفاع کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید ثابت کنید که در مدت زمان مذبور سیمکارت در ید شما نبوده است ،
درخواست نمایید آی پی گوشی که سیمکارت روی آن فعال بوده هم برسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به عنوان مالک سیم کارت باید اعلام مفقودی سیم کارت را میکردید تا اکنون مشئولیتی نداشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مسئولیت سیم کارت با شما می باشد و می بایست در دادگاه پاسخگو باشید