مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بیمه کارگری

طبق قانون و آیین نامه های صنفی قبل از سال 1392 اعضای هیئت مدیره و هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان ها مشمول قانون کار و تامین اجتماعی نبودن و از سال 1392 مشمول قانون کار و تامین اجتماعی می باشند.
رئیس اتاق اصناف شهرستان که رئیس اتحادیه نیز می باشد از سال 1365 برای خود لیست بیمه تامین اجتماعی رد کرده است و 33 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد لطفاً راهنمائی فرمایید با توجه به قانون نظام صنفی قبل از سال 1392 آیا این کار ایشان تخلف و خلاف قانون است یا خیر؟
برای اینکار چه اقداماتی باید انجام شود.
با تشکر