مشاوره حقوقی رایگان - عدم تفاهم

با سلام، من 14 ساله ازدواج کردم و یک پسر 7 ساله دارم، شوهرم پسرعموی منه و اینو باید بگم که پدرش رو تو سن سه سالگی و مادرش رو در بیست سالگی از دست داده. من تو سن 21 سال ازدواج کردم و بهش علاقه داشتم، البته ازدواج ما کاملا سنتی بود.
متاسفانه تو این سالها خانواده خاله اش که خیلی بهش نزدیکن شدیدا تو زندگی ما دخالت کردن و شوهر من همیشه طرف اونها بوده، از طرف دیگه دوست صمیمی داشت که اصلا از نظر اخلاقی به ما ربطی نداشت ولی به مخالفت من اهمیتی نداد و در نهایت 200 میلیون سال 88، اون آقا رو ضمانت کردم و اون در رفت و زندگی ما با خاک یکسان شد،
گرچه کلا قبول نداره اشتباه کرده و این باعث شد که کلا از نظر مالی ما به سطح زیر صفر برسیم، از اونموقع تا الان کار خاصی نکرده و بهانه اش اینه که افسرده شدم و تمرکز ندارم، تازه دو سال که یکم تکون خورده و تو این مدت چند سال تا همین الان، خانواده من خرج اصلی زندگی ما رو دادن و منم که دانشگاه حق التدریسم اصلا درآمدم رو نمیبینم و کلا میره به پرداخت بدهی، در کنار اینا هیچ اهمیتی بمن و به بچه نمیده و از هیچ نظری ما براش اهمیت نداریم، ولی در کنارش تربیت من و کارهای منم قبول نداره، محبت خاصی هم نداره، در ضمن سال 94 من فهمیدم با یه گروه خانم در ارتباطه و با اونا تلفنی و تلگرام در ارتباط بود و وقتی من فهمیدم میگفت که من به اونا علاقه ندارم فقط درد دل میکنم، من تا الان بخاطر بچه ام تحمل کردم، اینم بگم که وجه اجتماعی خیلی خوبی داره و همه فکر میکنن که یک فرشته است
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید بروید مرکز مشاوره خانواده