مشاوره حقوقی رایگان - به گزارش واصله از امار کسر واعاده شده چیست

من متهم به نگهداری مواد مخدر شدام بهد از بازپرسی به شعبه 1 پرونده داده شده ولی در ثنا در رونده پرونده نوشته طبقه گزارش واصله از امار کسر و اعاده شده وبعد نوشته پرونده مختومه شده ودر بازپرسی هم بهد از تحویل پرونده نوشته پرونده مختومه شده ولی هنوز بازه معنی این نوشته ها چیه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرار جلب به دادرسی یا حکم محکومیت صادر نشده پرونده روال رسیدگی را طی می کند و موقتا مختومه شده

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز به محض صدور قرار جلب به دادرسی از بازپرسی و ارسال پرونده به دادگاه انقلاب این موضوع در ردیف فرعی پرونده ثبت میشه و در اون شعبه مختومه شده ولی در شعبه ی دیگه که دادگاه انقلاب میشه در ردیف جریانی ثبت میشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این جمله به این معنثی است که از رسیدگی شعبه خارج شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از رسیدگی و صدور حکم یا قرار از آمار کسر می شود.
شما منتظر ابلاغ شعبه باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید
میتوانید حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کسر از آمار به معنای مختومه شدن پرونده در شعبه مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده شما از شعبه بازپرسی خارج و مختومه شده و از سوی دادگاه انقلاب در حال ثبت است که به زودی در ردیف برسی پرونده نشان داده خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست حضوری پیگیری نمایید هر دلیلی محکم است داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده قطعی شده باشد بایگانی و از آمار کسر میگردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که پرونده از دادگاه کیفری به بازپرسی برگردد به منزله آن است که پرونده دچار نقص تحقیقات است و بازپرس باید تحقیقات خود را کامل نمای تکمیل نماید د پیگیری کنید تا مشخص شود علت نفس چه بوده است