مشاوره حقوقی رایگان - اثر سوگند

باسلام. لطفا راهنمایی کنید تاثیر سوگند (بتی) در امور دعوای ثبت احوال به چه صورت هست؟؟(سوگند شهادت والدین) من از هر کسی میپرسم یه چیزی میگن. ممنون

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

دقیق بفرمایید
اصولا تاثیری نداره
دراین دعاوی

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تعریف جامع سوگند بتی یا قاطع دعوا، که تنها به موضوع معین باز نمی گردد و هدف آن سقوط یا تأئید دعواست ، به در خواست اطراف دعوا انجام می شود و دادگاه در دعوت یا الزام به سوگند دخالتی ندارد