مشاوره حقوقی رایگان - منع مداخله کارکنان دولت

با سلام
ببخشید من خودم کارمند رسمی شرکت برق هستم (کارمند دولت) و پست مدیریتی هم ندارم، خانوم بنده مدیرعامل شرکت سهامی خاص هستن به همراه مادر و بردارم که اعضای هیات مدیره هستن. خودم سهمی در این شرکت ندارم و قبل از استخدام مدیرعامل بودم ولی الان هیچ سمتی و سهامی در این شرکت ندارم.
سوال:
آیا با این شرکت میشه از طریق سامانه ستاد ایران وارد مناقصات و تامین کالا برای شرکت های دولتی و ادارت بجز شرکت برق شد؟
در آینده مشکلی واسه من پیش نمیاد بخاطر قانون منع مداخله ؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شما سهامدار و عصو هییت مدیره نباشی و مناقصه هم مال شرکت برق نباشد مشکلی ندارد