مشاوره حقوقی رایگان - جهيزيه

با سلام
همسر بنده درخواست استرداد جهيزيه كرده ولی ليست سياه و فاكتور ندارند
ولي در جلسه دادگاه گواهي خريد اجناس ارايه دادند. يعني يك برگه كه فروشنده گواهي كردند اجناس توسط پدر زوجه خريداري شده و مهر مغازه را زده اند. ايا مورد تاييد قاضي ميباشد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازی به فاکتور و رسید و ..... ندارد شما میدانید جهزیه همسر شما چیست خودش هم به خوبی میداند

جهزیه نامبرده را استرداد و از تعاطی رسیدگی قضایی جلوگیری نماییید

پرسشگر :

حرف شما كاملا درسته ولي وقتي زوجه تمام وسايل منزل ميخواد جز جهيزيه با خود ببرد و وسايل خريداري شده توسط اينجانب در مدت ١٠ سال زندگي را به من نميدهد بنابراين كار به دادخواست ميرسه
من در اين حالت ميخوام كمكم كنيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم