مشاوره حقوقی رایگان - وسایل نصب شده در مورد اجاره توسط مستاجر

سلام مستاجر من بدون اطلاع و کسب اجازه اقدام به نصب جک درب پارکینگ و کولر گازی نموده است زمان تخلیه مورد اجاره تکلیف چیست ؟ با توجه به اینکه باز کردن آنها موجب بجا ماندن خرابی در روی درب و دیوار خواهد شد. ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر در توافقتون نبوده و به اذن شما هم نبوده و الان هم راضایت به این قضیه ندارید باید محل را به حالت اول برگرداند و اگر خسارتی وارد کرد از عهده خسارت برآید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم