مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر برق

سلام و خسته نباشید به تازگی اداره برق اومده کوچه ما تیر برق گذاشته عوض اینکه تیر برق و وسط دو قطعه زمین بزاره اومده گذاشته جلوی زمین من حالا هزینه جابه جایی تیر برق با اداره برق هست یا من . ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر لزومی برای جابجایی تیر برق باشد خود اداره برق اقدام می کند در صورتی که شما درخواست جابجایی تیر برق را دارید باید به اداره برق محل مراجعه و با آنها توافق کنید اگر اضطراری در کار است آن را اثبات کنید ممکن است با هزینه شما جابجا گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مزاحمتی برای شما ندارد با شما و اگر مزاحمت دارد با خود اداره برق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید البته خود شما باید هزینه جابجایی تیر برق را پرداخت نمایید اگر

و با شرایطی خاص هزینه جا به جایی بر عهده اداره
برق است