مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند ‌‌موتورسیکلت و پرداخت هزینه دادرسی

سلام من ساکن مشهد هستم دو سال پیش یک موتورسیکلت به مغازه موتور فروشی فروختم و یک وکالت مدت دار هم زدم بعد موتور را به شهرستان اسفراین بردن و چند دست چرخیده حالا یه نفر که نمیشناسمش بدون هیچ قولنامه ای و فقط با داشتن سند و مدارک موتور به من زنگ زده که بیا سند بزن منم گفتم باید او قولنامه های پشت در پشت رو بیاری موتور فروشی تایید کنه تا بیان سند بزنم حالا درخواست الزام به سند و هزینه دادرسی داده تو اسفراین من چه کار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

آن شخص جهت رسیدن به حق خود یا الزام شما به تنظیم سند ابتدا می بایست روابط حقوقی خود با ایادی قبلی یا فروشندگان قبلی را تا برسد به دست ای که شما به او فروخته اید که همان موتور فروشی است اثبات نماید و برای این کار باید تمام آنها را طرف دعوا یا خوانده قرار دارد. می توانید با کمک یک وکیل لایحه تخصصی تنظیم و وکالت نامه و قولنامه ای که در دست شماست را ضمیمه لایحه فوق کرده و از خود دفاع نماید و شرح ماوقع را بدهید دادگاه مطابق اسناد و مدارک و ایادی بعدی رای خواهد داد ممکن است ید خواهان غاصبانه باشد دادگاه به این موضوع رسیدگی می کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هم میتوانید هیچ اقدامی نکنید تا خود دادگاه براش سند اجرایی بزند و هم میتوانید، دادخواست جلب ثالث به طرفیت خریدار اول و اخر و توقیف موتور و الزام به فک پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست به طرفیت تمام ایادی باشد در غیر این صورت دعوا رد خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند وی رد خواهد شد ؛ زیرا بایستی به طرفیت تمام ایادی قبل اقدام به طرح دعوا کند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام فقط به خریدار مستقیم خود وکالت بدهید