مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

با سلام
دختری 23 ساله هستم که چهار سال پیش بدلیل تجاوز بکارتمو از دست دادم متاسفانه اون موقع نتونستم حرفی بزنم الان 2 ساله که با آقایی دوستم و باهم رابطه داریم و میخوایم ازدواج کنیم آیا برا ازدواج حتما اجازه پدر لازم هست؟ آیا میتونم با رفتن به پزشک قانونی و گرفتن نامه عدم بکارت به محضر مراجعه کنم و ازدواج کنیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله علی القاعده در شرایط خاص و در صورت باکره نبودن نیاز به اذن پدر نیست

یک وکیل

برای شما پرونده کیفری تشکیل میشود به جای این کار آن آقا به خواستگاری شما بیاید و درصورت مخالفت پدر از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید . البته درصورت تایید صلاحیت زوج