مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دلال

دلال قصد فروش خودرویی داشت که پس از نوشتن قولنامه عادی متوجه شدیم نه مالک است، نه وکالت دارد، نه از کسی خریده و نه قولنامه خرید دارد،،
قصد کارت کشیدن و کسر مبلغ خودرو در کارتخوان خود داشت که من لغو عملیات کردم و از او خواستم صاحب اصلی خودرو را بیاورد،
صاحب اصلی خودرو را پیدا کردم با او به توافق رسیدم به تعویض پلاک رفتم مبلغی در آنجا دادم پلاک عوﺽ شد به محضر رفتیم تسویه حساب کردم سند قطعی بنام شد تمام،،
پس از گذشت چندماه خودرو توقیف شد ،، به شورای حل اختلاف که رفتم متوجه شدم دلال بی وجدان چون زورش اومده بوده نتونسته کلاهبرداری کنه یا از فروشنده کمیسیون دریافت نکرده ،، بصورت واهی روی اون قولنامه که باهم نوشته بودیم و چون صاحبش نبود من از صاحب اصلی خریده بودم دیگه قولنامه یادم رفته بود که بگیرم یا پاره کنم ،، رفته دادخواست مطالبه کرده و تامین خواسته هم داده ،،
حالا من باید چکار کنم ،،
اصلا دلال کاره ای نبود،، نه قولنامه خرید داشت نه سند بنامش بود نه وکالت داشت،،
و من ماشین از کسی دیگه خریدم پولش دادم و سند قطعی هم بنامم شده،
ممنونم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-باید ایشان دلیل ملکیت ارائه دهد که ندارد ودعوا رد می شود.2-شما می توانید با اخذ تصویر مصدق قولنامه از شورای حل اختلاف بر علیه دلال با عنوان مجرمانه کلاهبرداری وفروش مال غیر شکایت کنید.یاالله