مشاوره حقوقی رایگان - حکم محکومیت

با سلام ما 8 مرداد دادگاه داشتیم ولی برای من هیچ ابلاغیه یا اس ام اسی تا حالا نیومده
من سایت adliiran.ir رو چک کردم فقط تو قسمت روند کار پرونده آخرش اینو نوشته:
27-در تاریخ 12/05/1398 وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ نظريه مجدد پزشكي قانوني تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 10/06/1398 تغییر کرد
28-نسبت به شکایات A علیه B مبنی بر تخريب و تهديد و توهين به اشخاص عادي و ضرب و جرح عمدي و ورود به مسكن يا منزل ديگري به عنف و تهديد طی شماره ......... مورخ 28/05/1398 حكم محكوميت صادر شد.
هیچ ابلاغیه هم واسم نیومده تو سامانه ابلاغ
حالا از این جمله چی میشه فهمید؟ رای به نفع کیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

پرسشگر :

حکم محکومیت صادر شده به چه معناست؟

یک وکیل

باید به شعبه مربوطه مراجعه کنید