مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مالک (رفته خارج بر نمی گرده ) برای تعویض پلاک و سند و پرداخت دیرکرد قسط)

یه ماشین بصورت لیزینگی خریداری کردیم که دو قسط اخر رو خودمان پرداخت کنیم حالا فهمیدیم که مالک غیبش زده نیست و کسی نیست با ما همکاری کنه. سوال؟
با قولنامه و وکالتی که گرفتیم می تونیم سند بزنیم؟ تعویض پلاک چطور ؟ باید بعد از سند زدن شکایت کنیم؟ سایپا بعد فک رهن برای سند زدن هزینه میگیره؟
بدون مراجعه به دادگاه می تونیم همه هزینه ها رو بدیم و سند و پلاک رو عوض کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

حضور مالک رسمی برای انتقال لازم هست بنابراین درصورت داشتن قولنامه معتبر تنها میتوانید طرح دعوی حقوقی علیه مالک رسمی کنید