مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام. ضمن تشکر از شما. من و همسرم قصد طلاق توافقی داریم. ما باهم یک خانه خریدیم که به نام او زدیم سرمایه ی آن را با هم تهیه کردیم و قسط وام را دادیم. البته درآمد او حدود یک دوم از من بیشتر بوده. در حال حاضر او مرا بخاطر اختلافات از خانه بیرون کرده و میگوید طلاق توافقی بده که من مهریه ام را ببخشم و بچه را بگیرم. من هم قصد طلاق دارم. باتوجه اینکه همسرم شاغل می باشد و پسر 3 ساله مان را در زمان کار به خاله اش می سپارد و هم اینکه گاهی بچه را کتک می زند. می خواستم ببینم آیا راهی هست که من مهریه ی او را ندهم و هم حضانت را از او بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گرفتن حضانت فرزندتان سهل است لیکن عدم پرداخت مهریه به جز توافق امکان ندارد مگر در صورت معسر بودن که در ان شرایط هم باید اقساطی پرداخت کنید

یک وکیل

هیچ راهی وجود ندارد .