مشاوره حقوقی رایگان - تصرف واحد های آپارتمان

سلام
قرارداد مشارکتی با یک سازنده بستیم بابت ساخت آپارتمان 12 واحدی. 10 واحد برای اعضا و 2 واحد اضافه در طبقه اول که قرار شد بابت ساخت ساختمان آن 2 واحد را در زمان مشخص در مرحله نازک کاری به سازنده انتقال دهیم ولی سازنده در حین ساخت کم کاری کرده و به تعهداتش عمل نکرد .و به همین دلیل ما هم سهم خود را واگذار نکردیم. پس از پایان ساخت واحد های خود را تحویل گرفتیم و سازنده هم بدون اینکه از ما مدرکی بابت آن 2 واحد از ما بگیرد اقدام به فروش کرد و واحد ها را فروخت و الان هم ساکن هستند.
آیا اقدام قانونی میتوان کرد که بشود واحد ها را پس بگیریم و برای کسری های ساختمان هزینه کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما باید وفق قرارداد مشارکت در ساخت عمل کنید میتوانید وقت مشاوره حضوری بگیرید تا پس از مطالعه قرارداد راهنمایی کنم