مشاوره حقوقی رایگان - محجور بودن پدر

پدرم بیماری پارکینسون داره میخواستم بدونم محجور محسوب میشه؟ واینکه پزشکی قانونی تشخیص میدهند باید قبل از مرگ پیگیر این موضوع باشیم یا بعداز فوت؟ واینکه من فرزند تک پسر خانواده هستم ودارای دو خواهر، مادرم بعداز بیماری پدر 3دانگ از خانه را بنام خود کرده که میخواستم بدانم با وضعیتی که پدرم دارد این معامله باطل است یاخیر؟؟؟ من میتوانم قیومیت پدر را بگیرم؟؟ ممنون از پاسخگوویی شماا

پاسخ ها :

گرفتن قیومیت پدر به دلیل محجوریت معامله بعد از محجوریت ابطال معامله محجور محجوریت پدر محجور