مشاوره حقوقی رایگان - مزایا و معایب گرفتن قیومیت پدر پیر دارای بیماری آلزایمر

با سلام
پدر 82 ساله دارم که مبتلا به بیماری آلزایمر است و توان اداره و تشخیص مسائل مای و اداری را ندارد .
در حال حاضر فقط 3 دنگ خانه به نام دارد و با مادر زندگی میکند و مشکل خاصی در خانواده نیست و همه افراد خانواده به هم اعتماد کافی داریم.
مزایا و معایب گرفتن قیومیت توسط یکی از فرزندان رو میخواستم بدونم و آیا لازم هست که این کار قبل از فوت پدر ( بعد از 120 سال ) انجام شود یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر قصد فروش اموال وی را نداشته باشید نیازی به قیم نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید حجر ایشان اثبات گردد و سپس قیم تعیین خواهد شد
و بعد از صدور حکم حجر ، ‌تمام مسایل مالی ایشان باید توسط قیم انجام شود
و اگر ‌توسط ‌خود محجور ‌انجام شود باطل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قیم برای چه کاری؟ اگر قصد فروش اموال را ندارید ورا باید قیم برای پدر تعیین کنید