مشاوره حقوقی رایگان - یک کارمند با اظهار مشکلات قانونی در کارم سنگ اندازی می کند

درود یکی از کارمندان بنیاد مسکن به عمد کارهای من را انجام نمی دهد و از راه های قانونی و نکته گیری غیر ضروری که برای بقیه اصلا حساب نمی کند در کارهای من سنگ اندازی می کند و به دلایل شخصی کار مرا انجام نمی دهد. و از موقعیت شغلی اش سوء استفاده می کند . سر انتخابات گفتند به پسر عمویش رای دهم تا قسطم را ازاد کند و من گفتم نه با من لج افتاده و کارم را انجام نمی دهد . باید چکار کنم .

پاسخ ها :

پرسشگر :

درود بر جناب اقای عبدالهی عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید . و سپاس از توجه شما
من از استان ایلام هستم .

شکایت از کارمند سوء استفاده از موقعیت شغلی