مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین

ماشین خریدم فروشنده گفت 80000 کیلومتر کار کرده. بعد از 45روز متوجه شدم 151هزار کیلومتر کار کرده. هنوز سند نزدیم و 2میلیون از من طلب داره. چیکار کنم.؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست مطالبه وجه مابه التفاوت تقدیم شورای حل اختلاف کنید،اماتوصیه این است که ریش سفیدی حل کنید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

تقاضای تامین دلیل از شورا مبنی بر تعیین قیمت واقعی ماشین با لحاظ کارکرد با جاب نظر کارشناس بکنید سپس دادخواست بدهید و طلب شما تهاتر خواهد شد