مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام و خسته نباشید - ببخشید میخواستم بدونم اگر کسی یک بار سابقه سرقت گوشی داشته باشه و حدود 13 ماه از حبس باقی مانده را با ازادی مشروط بیرون باشد و بعد از چند ماه باز به جرم سرقت گوشی به زندان افتاده باشد و چهار شاکی داشته باشد و یک سال در زندان باشد که قبل از دادن حکم اول رضایت دو شاکی گرفته شد و قاضی بعد از گرفتن رضایت دو شاکی سه سال حبس داده باشد و الان رضایت دو شاکی دیگر هم گرفته شده و این چهار شاکی برای دو نفر بوده که حالا نامه تسلیم رای رفته تخفیف داده شده الان فقط نامه تخفیف مجازات مانده که بررسی شود حال میخواستم بدانم بدون داشتن شاکی و اینکه یک بار هم سابقه سرقت داشته ایا قاضی حکم ازادی را میدهد؟؟الان حدود یازده ماه هم در زندان می باشد

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر آزادی مشروط هم بی اثر بوده و مجازات آن را هم باید تحمل کنید